Usein kysytyt kysymykset

Mitä eroa on 3D-tilaesittelyllä ja videolla?

3D -tilaesittelyssä pääset vapaasti liikkumaan asunnossa ja saat siitä selkeämmän käsityksen. Esimerkiksi asunnon todelliset mittasuhteet on tällöin helpompi hahmottaa.

Olen kuullut, että 3D-tilaesittely on kallis?

Hinta on lähellä laadukkaiden valokuvien hintaa ja pieni investointi siihen nähden, että asunnon saa todennäköisesti myös nopeammin kaupaksi.

Miksi ottaa 3D-tilaesittely valokuvien lisäksi?

Parhaimmillaan useampi ammattilaisen ottama valokuva antaa hyvän yleiskuvan kohteesta, mutta tarkempia mittasuhteita voi olla hankala hahmottaa. Tilaesittelyn avulla kohteesta saa paremman käsityksen sekä esimerkiksi sisustuksen suunnittelu on helpompaa. Myös asunnon tunnelmaa pääsee paremmin aistimaan ”liikkumalla sen sisällä”.

Katso esimerkki

Toimiiko 3D-tilaesittely mobiililaitteissa?

Kyllä toimii. Esimerkiksi asunnon tarkastelu tabletin kosketusnäytöltä toimii erinomaisesti.

Mitä hyötyä on ilmavideosta?

Kopterilla kuvatun videon avulla on helppo auttaa ostajaa hahmottamaan esimerkiksi asunnon sijaintia, maisemia ja merkittävimpiä lähipalveluita. Videoon on merkattavissa näppärästi mm. bussipysäkkien ja lähikauppojen sijainnit.

Katso esimerkki

Kuinka voin valmistautua kuvaukseen?

Siistimällä asunnon ennen kuvaajien saapumista. Mm. henkilökohtaiset tavarat ja valokuvat on hyvä muistaa piilottaa, etteivät ne päädy epähuomiossa kaikkien nähtäville.

Kuinka kauan kuvaus kestää?

Lähtökohtaisesti pyrimme saamaan kuvaukset pakettiin noin 1,5 tunnin sisään. Suuremmat kohteet ja useamman kuvausmenetelmän käyttö samassa kohteessa saattavat ottaa enemmän aikaa. Myös 3D-mallinnus hoituu usein tunnissa.

Milloin saan materiaalin käyttööni?

Kuvauksen jälkeen käsittelemme materiaalin ja lähetämme sen viimeistään kahden arkipäivän kuluessa. 3D-materiaalin saat halutessasi käyttöösi jo saman päivän aikana.